top of page

Programma

Het jaarprogramma van MC Motorass. bestaat uit vijf á zes ritten (gratis) verspreid over het land en twee weekenden (tegen kostprijs) in het buitenland. De ritten worden altijd zo uitgezet dat elk type rijder daar blij van wordt; van kleine straatjes en dijkjes, langs dorpen en boerderijen tot en met provinciale wegen en sporadisch snelwegen. Ze hebben een zodanige lengte dat er ruimte is voor gezelligheid bij de lunchstop en de koffiepauze.

In onze ritten gaan we op stap met verschillende groepen met hun eigen snelheid; van rustig toeren tot sportief. Er kan van groep gewisseld worden als daar behoefte aan is zodat iedereen het tempo kan rijden dat het beste bij hem of haar past.

Tijdens de buitenlandweekenden in het voor- en najaar zijn we drie á vier dagen op pad en rijden we via een toeristische route naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk, op zoek naar leuke motorwegen. Op de tussendag(en) rijden we dan een heerlijke rit in de omgeving van het hotel. Elk weekend is omlijst met goed eten en/of een extra buitenactiviteit en/of het bezoeken van een bezienswaardigheid.

Kosten en aanmelding

Deeelname aan dagritten is gratis en aan- of afmelden is niet vereist (mag wel en wordt op prijs gesteld door de organisatie). Voor de buitenlandweekenden wordt de kostprijs in rekening gebracht en is aanmelding vooraf vereist.

Binnenland ritten

21 april: De eerste rit van 2024 georganiseerd door Ferd en Ron.

We rijden door Flevoland en Noord-Holland.

26 mei: De tweede dagrit van 2024 georganiseerd door Reinhardt en Ron. Tevens zal de algemene vergadering 2024 plaatsvinden. Wij rijden voornamelijk in Overijssel.

30 juni: De derde dagrit van 2024 georganiseerd door Mart en Ron. Wij rijden in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland.

28 juli: De vierde dagrit van 2024 georganiseerd door Eric en Ron. Waar wij rijden? Eric weet het!

25 augustus: De vijfde rit van 2024 georganiseerd door ? en Ron. Wij rijden in ?

06 oktober: De sluitingsrit van het seizoen 2024 georganiseerd door Jos en Ron.
Waar o waar zullen wij rijden? Jos weet het!

Buitenland weekenden

Buitenlandweekend 1: Donderdag 06 t/m zondag 09 juni 2024 (4 dagen) Rhön georganiseerd door Ron. 

Buitenlandweekend 2: Vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2024 (3 dagen) Vulkaaneifel georganiseerd door Ron.

bottom of page