Programma

Het jaarprogramma van MC Motorass. bestaat uit vier á vijf ritten (gratis) verspreid over het land en twee weekenden (tegen kostprijs) in het buitenland. De ritten worden altijd zo uitgezet dat elk type rijder daar blij van wordt; van kleine straatjes en dijkjes, langs dorpen en boerderijen tot en met provinciale wegen en sporadisch snelwegen. Ze hebben een zodanige lengte dat er ruimte is voor gezelligheid bij de lunchstop en de koffiepauze.

In onze ritten gaan we op stap met verschillende groepen met hun eigen snelheid; van rustig toeren tot sportief. Er kan van groep gewisseld worden als daar behoefte aan is opdat eenieder dat tempo kan rijden dat het beste bij hem of haar past.

Tijdens de buitenlandweekenden in het voor- en najaar zijn we drie á vier dagen op pad en rijden we via een toeristische route naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk, op zoek naar leuke motorwegen. Op de tussendag(en) rijden we dan een heerlijke rit in de omgeving van het hotel. Elk weekend is omlijst met goed eten en/of een extra buitenactiviteit en/of het bezoeken van een bezienswaardigheid.

Kosten en aanmelding

De dagritten zijn zoals gesteld gratis en zonder bericht van wel of niet komen (mag wel en wordt op prijs gesteld door de organisatie). Voor de weekenden wordt de kostprijs in rekening gebracht en is aanmelding vooraf vereist.

Binnenland ritten

24 april: De eerste rit van 2022 georganiseerd door Ron.

We rijden door de Hoeksche Waard.

15 mei: De tweede dagrit van 2022 georganiseerd door Mart en Ron.

Wij rijden in Oost Zeeuws-Vlaanderen.

26 juni: De derde dagrit van 2022 georganiseerd door Reinhardt en Ron. Tevens zal de algemene vergadering 2022 plaatsvinden. Wij rijden in Overijssel en Gelderland.

31 juli: De vierde dagrit van 2022 georganiseerd door Eric en Ron.
Wij rijden rondom Arnhem.

21 augustus: De vijfde rit van 2022 georganiseerd door Harry en Ron.
Wij rijden in Overijssel en Drenthe.

09 oktober: De sluitingsrit van het seizoen 2022 georganiseerd door Jos en Ron.
Waar o waar zullen wij rijden? Jos weet het!

Buitenland weekenden

Buitenlandweekend 1: Donderdag 26 t/m zondag 29 mei 2022 (4 dagen) Eifel en Luxemburg georganiseerd door Ron. 

Buitenlandweekend 2: Vrijdag 23 t/m zondag 25 september 2022 (3 dagen) Weserbergland georganiseerd door Ron.