top of page

Tweede Buitenlandweekend

Buitenlandweekend 2: Vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2024 (3 dagen) Eifel georganiseerd door Ron. Update 22 mei 2024.

 

Reisbestemming:
Waar gaan we heen met het tweede buitenlandweekend 2024? Wij gaan naar de Eifel en met name naar de Vulkaaneifel die zuidelijk en oostelijk van de Hohe Eifel ligt.  

Hotel en arrangement:

Hotel Niedereher Mühle is gelegen in het schitterende vulkaanlandschap van de Eifel, in het kleine dorpje Niederehe. Het hotel is eind jaren 70 gebouwd in de zeer degelijke Duitse bouwstijl. De kamers zijn alle voorzien van een eigen badkamer. Verder bevat het hotel een ruim restaurant gedeelte waar wij ook het ontbijt nuttigen en een drankje drinken.

 

In het restaurant gedeelte staat een koelkast. Hierin staan verschillende drankjes, van lokaal bier tot een flesje cola. Het is zelfbediening. Je kunt het zelf noteren op kamer. Bij mooi weer kan je buiten aan grote tafels je drankje drinken.

 

Hotel Niedereher Mühle is voorzien van gratis eigen parkeergelegenheid. Neem wel sloten mee!

 

Ook bij dit hotel wederom een prima prijs-prestatieverhouding en alle mogelijkheid om na het motorrijden in een sfeervolle bar of op het terras samen te komen om een drankje te drinken en elkaar aangenaam bezig te houden.

 

Ook deze keer is geregeld dat we als groep een speciaal arrangement krijgen mits we bijtijds boeken. Wil je op zeker mee, geef je dan uiterlijk 01 juni op bij mij via buitenlandweekend.mcmotorass@outlook.com. De factuur volgt vanaf juni 2024. Je aanmelding is pas definitief na betaling en vol is vol.

 

Het speciale arrangement voor deze 3 dagen bestaat uit:

• 3 x uitgewerkte en voorgereden dagritten vol motorplezier,

• 2 x overnachtingen met uitgebreid ontbijt,

• 2 x buffet,

• En misschien nog ............,,

 

De prijs voor dit 3-daagse gebeuren is voor:

a. 2 personen op een 2-persoonskamer met gescheiden bedden: € 140,-- pp (douche of bad en toilet op kamer), zorg zelf voor een kamergenoot, mocht je alleen liggen op een kamer, betaal je de prijs onder b of c, als b vol is,

b. 1 persoon op een 1-persoonskamer: € 145,-- pp (douche of bad en toilet op kamer),

c. 1 persoon op een 2-persoonskamer voor enkel gebruik: € € 185,-- pp (douche of bad en toilet op kamer).

 

N.b: In deze prijs zit een verhoging. Op de algemene vergadering van 2020 is door de leden besloten: "Bij buitenlandweekenden vanaf 2021 zal het overschot niet meer gebruikt worden voor koffie, gebak en andere versnaperingen. Daarnaast zal een extra bijdrage van

€ 15,-- per persoon gevraagd worden. Dit extra bedrag is onderdeel van de factuur. Het totale overschot valt in de algemene middelen van de vereniging.

 

Inschrijvingstermijn:

De termijn voor aanmelding eindigt op 01 juni 2024. Daarna is verzoek tot boeking nog mogelijk (mits het hotel niet volgeboekt is), maar de boeking helaas niet meer gegarandeerd. Vol is vol.

 

Verzekering en annulering:

Voor deze reis dien je zelf voor een reisverzekering en/of annuleringsverzekering te zorgen. Bij annulering zal geen restitutie vanuit de organisatie plaatsvinden of verzorgd worden. Bij annulering voorafgaand aan het buitenlandweekend zal de organisatie zich echter inspannen om (een deel van de) restitutie te verkrijgen. Dit is geen garantie, want hiervoor is medewerking van andere partijen nodig.

 

Inschrijving:

De inschrijving is onder voorbehoud:

 

a: 2-persoonskamer met gescheiden bedden (4 kamers):

-  Ron en Marlies

- ?

 

b. 1 persoon op een 1-persoonskamer voor enkel gebruik (6 kamers):

- Ferd

- Mart

- Eric

- Hans K

- Pim

- Jos

 

c. 1 persoon op een 2-persoonskamer voor enkel gebruik (6 kamers):

- Bas

- Michel

- Hans de J

- Hans B

- Hans H

- ?

 

Privacy:

1. Er wordt een lijst met namen van deelnemers naar het hotel gestuurd. In deze lijst staat welke kamer (zie boven) je hebt gereserveerd. Soms is het inchecken bij hotels wat chaotisch. Om deze reden verzoek ik, mocht er een vergissing zijn gemaakt, (bv je hebt een 1-persoonskamer gekregen maar je hebt een 2-persoonskamer voor enkel gebruik gereserveerd), zelf hierop alert te zijn, de receptie hiervan op de hoogte te stellen en dit te laten wijzigen.

2. Ook wordt er een WhatsApp groep opgericht. Je deelt hiermee je mobiele nummer met de overige deelnemers.

Indeling motorrijders:

1. In principe rij je individueel,

2. Wil je met meerdere motorrijders rijden, neem dan contact met elkaar op en stuur een mail met gezamenlijk akkoord naar buitenlandweekend.mcmotorass@outlook.com.

3. Bij geen voorafgaande wederzijdse afspraak tussen motorrijders met bijbehorende kennisgeving per mail aan de organisatie beslist de organisatie. Heb je dus niet gereageerd dan kan je bij meerdere motorrijders worden ingedeeld.

4. Deze eventuele indeling gebeurt zo veel mogelijk op basis van soort motor, rijstijl en rijervaring, zodat iedereen op een verantwoorde manier kan motorrijden in zijn of haar eigen tempo. Hierbij wordt de verenigingsgedachte hooggehouden.

5. Deze indeling wordt ongeveer één maand voor vertrekdatum medegedeeld.

6. Iedereen rijdt echter individueel zodat een eventuele voorrijder niet aansprakelijk gesteld kan worden. Een routebestand wordt beschikbaar gesteld.

7. Door de inschrijving verklaart de deelnemer zich met bovenstaande akkoord.

 

Overnachtingshotel bij start (eigen actie, je boekt zelf deze overnachting):

De start is bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos, Bovenstraat 17, 6255 AT Noorbeek (09h.45 aanwezig, 10h.15 vertrek). Je kunt zelf rechtstreeks bij dit hotel voor donderdag 19 september een kamer inclusief ontbijt boeken zodat je fris op vrijdag kunt starten. Te boeken via: https://www.hotelbonrepos.nl/nl/. Wacht hier niet te lang mee!

 

Voor degenen die niet op donderdag overnachten: houd svp rekening met de aanrijtijd!

 

Wij eindigen op zondag bij een lunchadres in Afferden, nabij Venray.

 

Tot 19 of 20 september. Ik heb er zin in!
 

Organisator: Ron van Alphen
+31 6 150 66 235 

buitenlandweekend.mcmotorass@outlook.com.

bottom of page