top of page

Tweede dagrit

21 mei: De tweede dagrit van 2023 georganiseerd door Reinhardt en Ron. Tevens zal de algemene vergadering 2023 plaatsvinden. Update 25 oktober 2022.

Deze rit vertrekt vanaf Zwolle. Deze rit zal voornamelijk in Overijssel gereden worden.

Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op 21 mei aan de tweede dagrit en algemene vergadering van McMotorass. in 2023 deel te nemen. Graag verzoek ik je om je vóór 14 mei aan te melden. Dit om Reinhardt de gelegenheid te geven om de juiste boodschappen te doen en de lunchgelegenheid vooraf te informeren.

Vanaf 09:45 verzamelen wij nabij Zwolle. Reinhardt heeft hiervoor zijn kantoorruimte beschikbaar gesteld en ontvangt ons met koffie en wat lekkers. Top, Reinhardt!!

Vertrek 10h.30.

Wij rijden oostelijk naar Beerze en daarna zuidelijk om in de buurt van Hellendoorn te lunchen.

Na de lunch rijden wij westelijk richting Raalte. Wij vervolgen onze weg om uiteindelijk onze vergaderlocatie, in verband met de jaarlijkse algemene vergadering, in Zwolle te bereiken. Hapjes en drankjes tijdens de algemene vergadering worden aangeboden door Reinhardt. Het bestuur bedankt Reinhardt voor het beschikbaar stellen van zijn kantoorruimte en voor de hapjes en drankjes. Wederom top!!

Helaas zijn, vanwege de algemene vergadering, introducés dit keer niet welkom. Volgende keren graag!

Graag verzoek ik je nogmaals om je vóór 14 mei aan te melden in verband met de catering en de te bespreken lunchgelegenheid. Geef je je op, kom dan ook. Alvast dank!

Opgave tot dusver:
- Ron 
- Ferd 
- Reinhardt

-? 

Afmeldingen:
-


Tot 21 mei. Reinhardt, Ferd en ik hebben er zin in!

Groet, Reinhardt, Ferd en Ron.

voorzitter.mcmotorass@outlook.com


 

bottom of page