top of page

Tweede dagrit

26 mei: De tweede dagrit van 2024 georganiseerd door Reinhardt en Ron. Tevens zal de algemene vergadering 2024 plaatsvinden. Update 20 mei 2024.

Deze rit vertrekt vanaf Zwolle. Deze rit zal voornamelijk in Overijssel gereden worden.

Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op 26 mei aan de tweede dagrit en algemene vergadering van McMotorass. in 2024 deel te nemen. Graag verzoek ik je om je vóór 19 mei aan te melden. Dit om Reinhardt de gelegenheid te geven om de juiste boodschappen te doen en de lunchgelegenheid vooraf te informeren.

Vanaf 09:45 verzamelen wij nabij Zwolle. Reinhardt heeft hiervoor zijn kantoorruimte beschikbaar gesteld en ontvangt ons met koffie en wat lekkers. Top, Reinhardt!!

Vertrek 10h.30.

Dagrit 2 voert ons noordelijk langs oa Staphorst, Westerveld en Steenwijkerland. Wij gaan lunchen in Oldemarkt.

Na de lunch rijden wij richting het zuiden en pakken nog een stukje Nationaal Park Weerribben-Wieden mee. Wij rijden nog een stukje langs het Vollenhovermeer en het Zwarte Meer om uiteindelijk onze vergaderlocatie, in verband met de jaarlijkse algemene vergadering, in Zwolle te bereiken. Hapjes en drankjes tijdens de algemene vergadering worden aangeboden door Reinhardt. Het bestuur bedankt Reinhardt voor het beschikbaar stellen van zijn kantoorruimte en voor de hapjes en drankjes. Wederom top!!

Helaas zijn, vanwege de algemene vergadering, introducés dit keer niet welkom. Volgende keren graag!

Graag verzoek ik je nogmaals om je vóór 19 mei aan te melden in verband met de catering en de te bespreken lunchgelegenheid. Geef je je op, kom dan ook. Alvast dank!

Opgave tot dusver:
- Ron 
- Ferd 
- Reinhardt

- Hans B

- Hans de J

- Bas

- Michel

- Eric

- Mart

- Hans K

- Jos

- Bert

- Jan


Afmeldingen:
- Hans H


Tot 26 mei. Reinhardt, Ferd en ik hebben er zin in!

Groet, Reinhardt, Ferd en Ron.

voorzitter.mcmotorass@outlook.com


 

bottom of page