Derde dagrit

26 juni: De derde dagrit van 2022 georganiseerd door Reinhardt en Ron. Tevens zal de algemene vergadering 2022 plaatsvinden. Update 24 juni 2022.


Deze rit vertrekt vanaf Zwolle. Deze rit zal in Overijssel en Gelderland gereden worden.

Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op 26 juni aan de derde dagrit en algemene vergadering van Mc Motorass in 2022 deel te nemen. Graag verzoek ik je vóór 19 juni aan te melden. Dit om Reinhardt de gelegenheid te geven om de juiste boodschappen te doen en de lunchgelegenheid vooraf te informeren.

Vanaf 09:45 verzamelen wij nabij Zwolle. Reinhardt heeft hiervoor zijn kantoorruimte beschikbaar gesteld en ontvangt ons met koffie en wat lekkers. Top, Reinhardt!!

Vertrek 10h.30.

Wij rijden zuidwestelijk langs oa Epe en Vierhouten door het Elspeterbosch om in de buurt van het Uddelermeer te lunchen.

Na de lunch rijden wij richting het Leuvenumsebos langs Elspeet noordelijk naar Nunspeet. Wij vervolgen onze weg langs het Veluwemeer en langs de IJssel om uiteindelijk onze vergaderlocatie, in verband met de jaarlijkse algemene vergadering, in Zwolle te bereiken. Hapjes en drankjes tijdens de algemene vergadering worden aangeboden door Reinhardt. Het bestuur bedankt Reinhardt voor het beschikbaar stellen van zijn kantoorruimte en voor de hapjes en drankjes. Wederom top!!

Helaas zijn, vanwege de algemene vergadering, introducés dit keer niet welkom. Volgende keren graag!

Graag verzoek ik je vóór 19 juni aan te melden in verband met de catering en de te bespreken lunchgelegenheid. Geef je je op, kom dan ook. Alvast dank!

Opgave tot dusver:
- Ron 
- Bert 
- Mart 
- Ferd 
- Hans B

- Hans de J

- Eric

- Bas

- Harry

- Jan P

- Jos

Afmeldingen:
- Jan R

- Tom

- Annemarie

- Michel

- Hans K

- Paul

- Reinhardt 


Tot 26 juni. Reinhardt, Bert en ik hebben er zin in!

Groet, Reinhardt, Bert en Ron.

voorzitter.mcmotorass@outlook.com